صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 9 صفحه بعد
از آنجا كه افزايش و رشد بهرهوري يكي از اساسيترين راههاي دستيابي به توليد بيشتر و خدمات ارزندهتر و به دنبال آن تأمين رفاه و بهزيستي افراد در جوامع است شناخت عوامل مؤثر بر افزايش بهرهوري از آرمانهاي اصلي محققان و پژوهشگران در اين زمينه بوده است. ولي تمام مؤلفان اين رشته، تقريباً در اين باب اتفاقنظر دارند كه ارتقاء بهرهوري، معلول تركيبي از عوامل گوناگون است.
درواقع بهرهوري در جامعه زماني تحقق پيدا ميكند كه تمام بخشهاي توليدي، اجتماعي و خدماتي سعي در استفاده از يك نظام مناسب بهرهوري داشته باشند. به عبارت ديگر به كليهي تلاشهاي سيتماتيك و ساختار يافته براي حذف يا كاهش تلفات ناشي از مواد، ماشين، انسان و يا تعامل نادرست بين آنها، نظام ارتقاء بهرهوري گفته ميشود كه در سه گروه نظامهاي سختافزار محور، نرمافزار محور و انسانافزار محور قابل دستهبندي است.
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 9 صفحه بعد
مقدمه و بیان مساله :مقدمه يکي از وظايف مهم مديران در سازمانها، شناسايي استعدادهاي بالقوه کارکنان خود و فراهم كردن زمينه هاي رشد و شکوفايي آنان است که زمينه تحقق هدف مهم و اساسي ارتقاي بهره وري را نيز فراهم مي کند. به عبارت ديگر شناخت مسائل انگيزشي کارکنان جهت بهبود عملکرد و افزايش بهره وري سازمان بسيار حائز اهميت است. همچنين کسب چنين شناختي مي تواند به بهبود کاربرد منابع انساني سازماني کمک شاياني كند و در جلوگيري از مقاومت کارکنان در مقابل تغييرات، کاهش محدوديت در بازده و مبارزه با ستيز و مجادله کاري کارکنان بايکديگر کمک كند و به ايجاد يک سازمان سودآور منتهي شود. اين مسئله مديران را وادار و ناگزير ميسازد تا محيط دروني و بيروني حاکم بر سازمان را به گونه اي شکل دهند تا اهداف مناسب براي ارضاي نياز کارکنان را انتخاب كنند
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 9 صفحه بعد
نواع بهره وری
الف بهره وری جزعی : بهره وری نسبت بین ستاده وداده یک سیستم تولیدی را به صورت کمی توصیف میکند . هر گاه در نسبت مذکور از بین کلیه داده ها و منابع صرفآ رابطه بیت ستاده با یکی از منابع و عوامل تولید مورد بررسی قرار گیرد چنین بهر ه وری را بهره وری جزیی گویند :
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 9 صفحه بعد
بطور کلی عوامل موثر برای افزایش سطح بهره وری را میتوان چنین برشمرد:
بهبود کیفی عامل کار، با توجه به اینکه نیروی انسانی مهمترین عامل در بهبودی بهره وری میباشد لذا میتوانند با بکارگیری نکات ذیل موجبات ارتقای بهره وری را فراهم نمایند.
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 9 صفحه بعد
مروز عرصه سایبری پنجمین عرصه نبرد پس از زمین، دریا، هوا و فضاست.
واژه “جنگ سایبری” محصول ورود عرصه سایبر به عرصههای نبرد است. در نبرد سایبری اساساً نوع نبرد محتوایی نیست. رویکرد، رویکرد از دسترس خارج کردن سرویسها و از کار انداختن ارائهدهندگان خدمات اینترنت و زیر ساختهاست.